GET STARTED

Med GET STARTED får du inspiration til, hvordan du får mest ud af dit medlemskab i fitness dk!

Er det efterhånden ved at være et stykke tid siden du sidst besøgte fitness dk – eller er det måske første gang du overhovedet sætter dine fødder i et træningscenter? Tilmeld dig ’GET STARTED’ og bliv opdateret på det nyeste udstyr og seneste træningstendenser.  Tiden hvor et fitnesscenter bestod af en række håndvægte, et par løbebånd og ikke mindst en overgearet aerobicinstruktør er for længst forbi. I hvert fald i fitness dk. For her består træningen af meget mere end klassisk ’fitness’, som du kender det fra 80’er filmene.

I fitness dk finder du en hel række af spændende udstyr, hold og muligheder for personlig tilpasning – og det er med at holde styr på det hele. Derfor har vi oprettet tilbuddet ’GET STARTED’.

 

HVEM ER GET STARTED FOR?

 

GET STARTED er for alle – både nye og gamle medlemmer. Det er for dig, som gerne vil se centret og have inspiration til, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab i fitness dk. Men det er også for dig, som er gået lidt kold i træningen og gerne vil have ny energi og idéer til hvordan du genfinder den gode rutine.

 

 

HVAD GÅR GET STARTED UD PÅ? 

 

GET STARTED er ikke et hold – men du finder det på holdplanen, hvor du også kan tilmelde dig. Helt praktisk foregår det på den måde, at du møder op i receptionen og herfra vil en personlig træner vise dig – og de andre 5-10 deltagere – rundt i centret i mens han eller hun fortæller om de mange muligheder du får i fitness dk. Vi tager udgangspunkt i, hvad dit og de andre deltageres mål for træningen er og i løbet af den times tid, som GET STARTED varer, vil vi vise dig, hvordan du bruger centret bedst i forhold til at nå i mål med din træning.

Eksempelvis vil vi komme ind på, hvordan du bruger det nye og ”vilde” udstyr i det funktionelle område, hvordan du indstiller maskinerne korrekt (det tror mange, at de ved – men desværre ser vi alt for ofte, at der er plads til justering) og hvordan du kan bruge Preva-teknologien til at måle din træning (indtil videre findes Preva-udstyret i 23 centre). Vi vil også kort fortælle om personlig træning og de mange forskellige hold, som centret tilbyder. Spørg endelig ind undervejs!

Den personlige træner vil også komme ind på, hvordan du holder motivationen høj og fastholder de gode vaner og den sunde livsstil. Helt konkret vil du få 5 tips til at komme ud af døren – for det er ofte der, det går galt. Husk dog altid på, at man ikke fortryder den træning, man kom af sted til.

 

DIT EGET TRÆNINGSPROGRAM


Som afrunding på sessionen vil du få udleveret et træningsprogram med udgangspunkt i et af nedenstående træningsmål:

  • Jeg vil tabe mig 
  • Jeg vil forbedre min kondition
  • Jeg vil finde indre ro
  • Jeg vil have tonede muskler
  • Jeg vil være stærk
  • Jeg vil have en aktiv livsstil 

 

Vi glæder os til at se dig!
 

Gå til holdplanen og book plads på GET STARTED her

 
Personlig træning

I fitness dk har vi en lang række uddannede personlig trænere, der kan hjælpe dig med at nå lige netop dit mål uanset om det er vægttab, øget muskelmasse eller genoptræning efter en skade.

BOOTCAMPS

Ta’ seks uger ud af din kalender og brug tiden på en af fitness dk’s bootcamps, der er skræddersyet til at du når dit mål. Vælg Slank Bootcamp, hvis du ønsker at komme godt i gang med et vægttab og vælg Stærk Bootcamp, hvis du ønsker at blive stærkere. 

fitness dk bootcamp