Personlig træning

I fitness dk har vi en lang række uddannede personlig trænere, der kan hjælpe dig med at nå lige netop dit mål uanset om det er vægttab, øget muskelmasse eller genoptræning efter en skade.

fitness dk bootcamp
BOOTCAMPS

Ta’ seks uger ud af din kalender og brug tiden på en af fitness dk’s bootcamps, der er skræddersyet til at du når dit mål. Vælg Slank Bootcamp, hvis du ønsker at komme godt i gang med et vægttab og vælg Stærk Bootcamp, hvis du ønsker at blive stærkere. 

fitness dk TRI

fitness dk TRI er for dig, der ønsker at optimere din performance og prøve kræfter af med triatlonsporten. Uanset om du er nybegynder eller rutineret. Vi giver dig den rette vejledning, opbakning og de bedste træningsvilkår, så du i fællesskab med andre triatleter kan træne dig selv op mod triatlonløb af varieret sværhedsgrad året rundt.

KAATSU

KAATSU er en sikker og effektiv form for styrketræning, hvor der bruges særligt udviklede bælter (KAATSU Air Bands) til delvist at begrænse blodcirkulationen i enten arme eller ben. Dette snyder kroppen til at tro, at musklerne arbejder ekstra hårdt.

fitness dk BIKE+

Drømmer du om udfordringer og masser af oplevelser på cyklen? fitness dk BIKE+ er et koncept for dig, som vil endnu mere med din cykeltræning end blot de normale cykeltimer i cykelsalen. Med fitness dk BIKE+ får du fokus på din køreteknik og de rette værktøjer til at kunne gennemføre de største udfordringer med styrke og overskud.

Kostvejledning

Hos fitness dk ønsker vi, at vores medlemmer får de bedste resultater, når de er medlem hos os. At de når deres mål og løbende motiveres til at fortsætte med at træne og sætte sig selv nye mål. Kost og træning hænger nøje sammen, og derfor ved vi, at rigtig mange medlemmer har glæde af kostvejledning, optimalt set som supplement til personlig træning.