Fordele for medlemmer


Særlige fordele til dig som medlem

Som medlem i fitness dk får du automatisk en række fordele gennem dit medlemskab. 

Jo længere tid du er medlem, desto bedre fordele får du.

Du opnår fordele efter, hvor lang tid du har været medlem - så nu kan det kun betale sig at holde fast i træningen og den gode vane. 

De fire niveauer af fordele

fitness dks fordele består af fire niveauer: Basis, Sølv, Guld og Platin.

  • Basis: 0-6 måneders medlemskab
  • Sølv: 6-12 måneders medlemskab
  • Guld: 1-2 års medlemskab
  • Platin: Over 2 års medlemskab

 

Oversigt over medlemsfordele i fitness dk

Fordele

 

Giv træning til en ven

Sølv-, guld- og platinmedlemmer får hvert halve år tilsendt en voucher, som kan gives videre til en ven. De frie dages træning skal afholdes i en sammenhængende periode. Voucheren udløber seks måneder efter udstedelse. Voucheren vil blive tilsendt medio den måned, du har optjent rettighed til.

Rabat på månedens fordelsprodukt

Hver måned har guld- og platinmedlemmer mulighed for at købe månedens fordelsprodukt med en særlig rabat. Produktet kan købes, så mange gange medlemmet ønsker det i den gældende periode. Du kan se månedens fordelsprodukt i receptionen. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Særtilbud

Der vil løbende være eksklusive tilbud og først-til-mølle billetter til guld- og platinmedlemmer. Det kan være invitationer til førudsalg, events og VIP-arrangementer samt fordelagtige priser på rejser. Der bliver sendt en mail ud, når der er nye særtilbud.

Sæt gratis i bero

Som platinmedlem med et ANYTIME medlemskab kan du én gang årligt sætte dit medlemskab i bero gratis (normalpris 149 kr.). En fordel du f.eks. kan gøre brug af hvis du skal ud at rejse. Ønsker du at gøre brug af denne fordel, skal du henvende dig i receptionen i dit center, rabatten kan ikke fratrækkes ved berosættelse online.

Køb + VEN til særpris

Som platinmedlem med et ANYTIME medlemskab kan du tilkøbe muligheden for at tage en ven med til træning hver gang (dog ikke på hold) til 149 kr./måned (normalpris 199 kr.).
 

Vilkår for fordele

Vi forbeholder os retten til løbende at tilrette og ændre i vores medlemsfordele.
 

Vilkår for dine medlemsfordele (19.39 KB)

Rabat på løb

Er du vild med træningsevents, er der en ekstra fordel ved at være medlem af fitness dk. Som medlem får du nemlig rabat på forskellige løb.

Rabat på løb