Les Mills

fitness dk har Danmarks største udbud af Les Mills hold.
 
Les Mills koncepttimerne består af pre-koreograferede hold, hvilket betyder, at du kan træne i et center den ene uge og et andet center den næste uge og stadig kunne følge med på holdet på lige fod med de andre deltagere.

Les Mills koncepterne spænder bredt, og der er Les Mills hold til dig, uanset om du ønsker øget styrke, bedre kondition, HIIT træning, sjove dansetimer, velvære for krop og sjæl eller kampsport-præget workout.

Les Mills holdene køres af solidt uddannede instruktører, som certificeres hver tredje måned for at højne og sikre kvaliteten. På den måde bliver du undervist af topmotiverede instruktører, der har styr på både teknik og indhold, så du opnår resultater, motiveres og sikres mod skader.

Hver tredje måned får Les Mills holdene ny koreografi, som fejres med en festlig release i vores centre. Du finder Les Mills-holdene i alle fitness dk's centre.

Les Mills-koncepttimerne bliver udviklet i New Zealand og benyttes i mere end 13.000 fitnesscentre verden over.


Vi har følgende Les Mills hold


BODYATTACK

BODYCOMBAT

BODYFLOW

BODYJAM

BODYPUMP

BODYSTEP & BODYSTEP ATHLETIC

CXWORX

GRIT SERIES

SH’BAM

CXWORX

CXWORX fokuserer på din core-muskulatur (mave og ryg) og de muskler, der forbinder over- og underkrop (hofte/balder). Hele kroppen bliver stærkere, og risikoen for at få skader med din øvrige træning mindskes.

BODYPUMP

BODYPUMP® er et hold baseret på styrketræning af hele kroppen. Træningen foregår med vægtstænger og skiver. Holdet er for dig, som ønsker en fast og markeret krop, og samtidig vil opnå en god forbrænding. Nu vælger selv, hvor tungt du vil løfte – så alle kan være med uanset form.