Om os

Om fitness dk

fitness dk er en landsdækkende kæde af fitnesscentre og består af i alt 41 centre. fitness dk har fokus på at tilbyde en høj standard af kvalitet både hvad angår faciliteter, koncepter samt vejledning og service. Vi sætter en ære i at levere en ordentlig kvalitetsvare så vores medlemmer kan holde sig fit hele livet.

De 41 centre er placeret med 29 på Sjælland, 3 på Fyn og 9 i Jylland. fitness dk’s centre varierer i størrelse og antal medarbejdere. Centrene ledes til dagligt af en manager.

fitness dk er ejet af Run BidCo ApS, et helejet datterselskab af kapitalfonden Altor Fund III og Tryghedsgruppen, der kontrollerer Sats Group AS. fitness dk har CVR-nr. 20 37 05 99 og har hovedkontor i PARKEN på Østerbro i København.

Vores vision

I fitness dk er træning mere end bare træning. Vi ønsker at tilbyde vores medlemmer de faciliteter og koncepter samt den vejledning og motivation, som gør at vores medlemmer kan blive fit til lige præcis det liv og de mål de har – hele livet. I bund og grund vil vi give vores medlemmer Danmarks bedste træningsoplevelser.

Vores mission

Vi brænder for at give vores medlemmer mere end bare træning. Vi forsøger at efterleve vores mission ved at udbyde de bedste fysiske rammer og træningsfaciliteter samt de bedste løsninger for træning via en nem, fleksibel og effektiv løsning. Samt tilbyde løsninger og services, som både før, under og efter træningen er med til at give medlemmet Danmarks bedste træningsoplevelser.

Vores medlemmer

Hos fitness dk har vi en bred vifte af medlemmer – begyndere såvel som trænede, kvinder såvel som mænd, unge såvel som gamle. Vi har bl.a. hold tilpasset til børn og unge i alderen 7-14 år, afdelinger hvor kun kvinder har adgang, forløb for dem med et ønske om at tabe sig eller ændre deres livsstil samt forløb for dem som træner mod helt specifikke mål som f.eks. at gennemføre en IRONMAN. Vores professionelle personale hjælper gerne med at finde den træningsform eller det forløb, som passer bedst til dig.

Vores ledelse

fitness dk ledes af adm. direktør Jakob Hansen, HR-direktør Charlotte Karlskov Jensen samt salgs- og marketingdirektør Karsten Mayland.

Pressekontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et interview, en kommentar, en udtalelse om træning eller tidens tendenser inden for træning, pressefotos eller andet presserelateret

Vi samarbejder med

fitness dk samarbejder med Anti Doping Danmark om at bekæmpe brugen af doping og fremme dopingfri idræt og motion og er desuden medlem af Dansk Fitness og Helse Organisation (DFHO), som er en brancheorganisation der repræsenterer fitness- og helsecentrene i Danmark.