OPEN AIR træning

Intet er så dejligt, når solen begynder at give varme, som at træne udenfor.

Derfor tilbyder fitness dk OPEN AIR hold, hvor vi fra april til september træner udendørs.

OPEN AIR holdene giver dig derfor endnu flere træningsmuligheder som medlem af fitness dk ud over det store træningsudbud vi i forvejen har vi vores træningscentre.

OPEN AIR træningen tilpasses og udformes efter de omkringliggende omgivelser, så vi udnytter de træningsmuligheder det giver at være udenfor fremfor inde i centeret. Træningen er som du kender den – blot tilsat frisk luft og høj himmel, som har så mange fordele.

Alle - uanset medlemskabstype - kan deltage på vores OPEN AIR hold.

Det får du med OPEN AIR træning

 

  • Forbedret koordination og balance, da vi træner på mere ujævnt underlag og med elementer som f.eks. en træstamme,  der ikke er ligeså "ligevægtige", som når vi træner indenfor
  • Bedre nattesøvn, da den friske luft er gavnlig for din søvn
  • D-vitamin fra solen, som for mange kan virke forebyggende for vinterdepressioner
     

Vær med på vores OPEN AIR hold hele sommeren, få vind i håret, sol i ansigtet og prøv din træning af i nye omgivelser.


I fitness dk finder du bl.a. følgende OPEN AIR hold:


RUN
Functional
fdk CROSS
Cycling OPEN AIR

Hvilke hold der flyttes udenfor afhænger af omgivelserne omkring det enkelte center. Hold derfor øje med OPEN AIR holdene på dit centers holdplan.

Husk at medbringe et par gode træningssko til udendørsbrug. Vi mødes altid i centret, hvor du skal fremmøde som normalt.


Er vejret for dårligt til udendørs træning flyttes træningen inden for i centeret, med undtagelse af RUN OPEN AIR som altid afvikles udenfor.  

 

RUN

Træningen tager udgangspunkt i intervaltræning - du ved, den træning, som er svær at tage sig sammen til selv at lave alene. Turene er ikke lange, og derfor kan alle være med på holdet. Alle får noget ud af træningen uanset erfaring.

Cycling OPEN AIR

Cycling er et af de mest populære hold i fitness dk, og derfor er det oplagt at tilbyde Cycling som et OPEN AIR hold fra april til september, hvor du kan kombinere den effektive træning med høj himmel og sol i ansigtet.

Cycling OPEN AIR