Rabat på løb

Rabat på løb


Løbskalender


Er du vild med træningsevents, er der en ekstra fordel ved at være medlem af fitness dk. Som medlem får du nemlig rabat på forskellige løb. 

I vores løbskalender får du det komplette overblik over hvilke løb og rabatter, du kan få - der er noget for alle.

Se løbskalender

 

Rabat på Sparta løb

Helt ekstraordinært kan vi tilbyde alle vores medlemmer 20 % rabat på Spartas individuelle løb (dog med undtagelse af DHL og Copenhagen Half Marathon). 

Rabat på Aarhus Motions løb

Som medlem i fitness dk kan du også få 20 % rabat på løb fra Aarhus Motion - lige fra almindelige motionsløb til udfordrende mountainbike events.

Aarhus Motion står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus; herunder DHL Stafetten og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon.

Som en af landets største eventarrangører, sender Aarhus Motion hvert år 85.000 danskere ud af løbe, gå eller cykle.

Rabat på Nordic Race

Du får også rabat på Nordic Race - Danmarks største OCR-event. Som medlem i fitness dk kan du få 100 kr i rabat på det populære forhindringsløb, som i 2018 bliver afholdt i København og Århus. 
 

Fordele for medlemmer

Som medlem af fitness dk bliver du helt automatisk fordelsmedlem og opnår fordele efter, hvor lang tid du har været medlem - så nu kan det kun betale sig at holde fast i træningen og den gode vane.
Fordelsprogrammet er baseret på din anciennitet og du er i gang i samme øjeblik, du melder dig ind. Jo længere tid du er medlem, jo flere fordele får du.

RUN

Træningen tager udgangspunkt i intervaltræning - du ved, den træning, som er svær at tage sig sammen til selv at lave alene. Turene er ikke lange, og derfor kan alle være med på holdet. Alle får noget ud af træningen uanset erfaring.