Sunde medarbejdere

Sunde medarbejdere kan gøre en forskel for din virksomhed. Vi ved, at sundhed og regelmæssig motion giver mere overskud og energi. Dertil kommer bedre immunforsvar samt en positiv indvirkning på livsstilsygdomme. Fokus på sundhed på arbejdspladsen er en vigtig faktor i forbindelse med optimering af færre sygedage, højere effektivitet, et godt arbejdsmiljø og ikke mindst motiverede medarbejdere.

I fitness dk har vi specialiseret os i sundhedsfremmende løsninger til virksomheder. Vi tilbyder en bred vifte af forløb og skræddersyede aktiviteter til virksomheder i hele Danmark, f.eks. sundhedstjek, vægtabsforløb, løbeklub, aktivitetsdage med fokus på teambuilding, foredrag, personlig vejledning indenfor kost og motion, tilbud på medlemskaber og meget andet.

Hvis du overvejer at sætte mere sundhed på dagsordenen i din virksomhed, vil vi kunne hjælpe – uanset om formålet er at øge sundheden, at aktivere- eller skabe bånd på tværs af afdelinger eller at netværke med kunder omkring et sportsligt mål.

Vi har kompetencerne og vi har erfaringen – sundhed er for alle.

Vi glæder os til at hjælpe jer på vej.

Kontakt

Interesseret i at høre mere? Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad fitness dk kan tilbyde netop din virksomhed.

Så ring endelig til os på telefon 8222 2210 eller udfyld formularen herunder. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder for at høre mere om, hvad fitness dk kan tilbyde dig og din arbejdsplads.

Din arbejdsplads


Kontaktoplysninger
 

Det siger virksomhederne
Erhvervsaftaler
Kolleger træner i fitness dk