Tabata

Tabata-træning giver optimal form og fedtforbrænding. Træningen er opbygget af intervaller, hvor man yder sit maksimale i 20 sekunder og holder 10 sekunders pause, dette gentaget 8 gange.

Ophavsmanden til træningsformen er Dr. Izumi Tabata, som på National Institut of Fitness and Sport i Tokyo har forsket i forskellige træningsformer og er nået frem til tabataintervallerne, som en af de mest effektive metoder til at forbedre både træningspræsentation og iltoptagelse.

Tabata-træning er hurtigt, effektivt, sveddryppende og et perfekt supplement til din øvrige træning.

HIIT

HIIT - Høj Intensiv Interval Træning - er fantastisk effektiv træning med intensive (og korte) intervaller, hvor man hver gang rammer det højeste niveau på intensivitetsskalaen. HIIT kan bruges i mange forskellige træningsformer, både cardio og styrke, og fællesnævneren er høj puls i korte seancer.

TRX i fitness dk

TRX-træning findes som tre forskellige hold: TRX® Suspension, TRX® Rip og TRX® Fusion. Holdene er baseret på funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som mod-stand – og får en super effektiv træning fra start til slut.

Kvinde træner TRX i fitness dk