Træningsrejser

Forårsklassikere i fitness dk - powered by Skoda
Spies og fitness dk samarbejder om at tilbyde aktive sportsrejser til spændende rejsemål

Vi har derfor muligheden for at tilbyde dig rejser med masser af træning i skønne omgivelser, sammen med din favoritinstruktør fra fitness dk. Som medlem af fitness dk får du desuden en rabat på kr. 500 kr. på rejsen når du oplyser dit fitness dk medlemsnummer.

Se herunder hvilke rejser vi udbyder netop nu.

 

Yogarejse til Kreta


Tag med på yogaferie til Kretas sydkyst 28. september - 5. oktober 2017, hvor vi skal bo på hotellet Ocean Beach Club er bygget med fokus på luksus og afslapninghvor og hvorfra en uges yoga med fantastisk havudsigt venter. Annika Johansson er instruktør på rejsen, som i hendes yogaundervisning lægger vægt på, at du inviteres ind i et meditativt flow, hvor åndedræt og bevægelse forenes ved hjælp af opmærksomhed, sansning og nærvær.

Programmet byder på 1 ½ times yoga hver morgen og aften på en stor udendørs terrasse med udsigt over havet. Måske laver vi også yoga på stranden en morgen. Fokus vil om morgenen være på at vække kroppen, og du vil blive guidet ind i yoga flow/vinyasa. Aftentimerne vil byde på forskellige fokus med balance, yin yoga, åndedræt/pranayama, meditation og fordybelse. Undervisningen tilpasses gruppens behov, og tema og fokus vil derfor bygges op i løbet af ugen.

Pris pr. person 5.918 kr.
 

I rejsens pris indgår:
 

  • Flyrejse med Thomas Cook Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt Club Suite med balkon
  • Seks dages træningsprogram


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Ønsker du at bo alene, koster rejsen fra 7.553 kr. (Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en deltager af samme køn).Der er maks. 25 pladser på denne rejse, så vi anbefaler derfor hurtig reservation.

Medlemmer af fitness dk får 500 kr. i rabat.

Læs mere om rejsen her

Rabat på løb

Er du vild med træningsevents, er der en ekstra fordel ved at være medlem af fitness dk. Som medlem får du nemlig rabat på forskellige løb.

Rabat på løb
Fordelsprogram

Som medlem af fitness dk bliver du helt automatisk fordelsmedlem og opnår fordele efter, hvor lang tid du har været medlem - så nu kan det kun betale sig at holde fast i træningen og den gode vane.
Fordelsprogrammet er baseret på din anciennitet og du er i gang i samme øjeblik, du melder dig ind. Jo længere tid du er medlem, jo flere fordele får du.