Træningsrejser

Forårsklassikere i fitness dk - powered by Skoda
Spies og fitness dk samarbejder om at tilbyde aktive sportsrejser til spændende rejsemål

Vi har derfor muligheden for at tilbyde dig rejser med masser af træning i skønne omgivelser, sammen med din favoritinstruktør fra fitness dk. Som medlem af fitness dk får du desuden en rabat på kr. 500 kr. på rejsen når du oplyser dit fitness dk medlemsnummer.

Se herunder hvilke rejser vi udbyder netop nu.

 

Triatlontræningsrejse til MallorcaTag med på triatlontræningsrejse til Mallorca 15.–22. april 2017 med Cecilie Mathorne og Mike Obeidat som instruktører. På turen kan du tyvstarte Open Water-sæsonen i det rolige vand på Alcudias strand og få testet cykelformen i bjergene på den nordlige del af øen. Alcudia-stranden danner hvert år rammen om ironman og ironman 70,3 og er derfor det perfekte sted for en træningslejr.

I løbet af ugen vil instruktørerne undervise i OW-svømning, tekniksvømning på bane, landevejs- og bjergkørsel samt løbetræning og udstrækning. Undervisningen tilpasses den enkelte, så alle kan få noget ud af at deltage, uanset om dit mål er en kortere triatlondistance eller en ironman.

Pris pr. person 5.795 kr.

 

I rejsens pris indgår:
 

 • Fly med Thomas Cook Airlines t/r
 • Mad ombord
 • 30 kg bagage med på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt lejlighed i bygning Princesa
 • 6 dages TRI-program


OBS. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt lejlighed. Rejser du alene og ønsker enkeltværelse, koster rejsen 7.295 kr. (alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn)
Tilkøb halvpension med drikkevarer: 1.375 kr. (dette vælges af de fleste).

Medlemmer af fitness dk får 500 kr. i rabat.

Læs mere om rejsen her
 

Yogarejse til Kreta


Tag med på yogaferie til Kretas sydkyst 28. september - 5. oktober 2017, hvor vi skal bo på hotellet Ocean Beach Club er bygget med fokus på luksus og afslapninghvor og hvorfra en uges yoga med fantastisk havudsigt venter. Annika Johansson er instruktør på rejsen, som i hendes yogaundervisning lægger vægt på, at du inviteres ind i et meditativt flow, hvor åndedræt og bevægelse forenes ved hjælp af opmærksomhed, sansning og nærvær.

Programmet byder på 1 ½ times yoga hver morgen og aften på en stor udendørs terrasse med udsigt over havet. Måske laver vi også yoga på stranden en morgen. Fokus vil om morgenen være på at vække kroppen, og du vil blive guidet ind i yoga flow/vinyasa. Aftentimerne vil byde på forskellige fokus med balance, yin yoga, åndedræt/pranayama, meditation og fordybelse. Undervisningen tilpasses gruppens behov, og tema og fokus vil derfor bygges op i løbet af ugen.

Pris pr. person 5.918 kr.
 

I rejsens pris indgår:
 

 • Flyrejse med Thomas Cook Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt Club Suite med balkon
 • Seks dages træningsprogram


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Ønsker du at bo alene, koster rejsen fra 7.553 kr. (Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en deltager af samme køn).Der er maks. 25 pladser på denne rejse, så vi anbefaler derfor hurtig reservation.

Medlemmer af fitness dk får 500 kr. i rabat.

Læs mere om rejsen her

Rabat på løb

Er du vild med træningsevents, er der en ekstra fordel ved at være medlem af fitness dk. Som medlem får du nemlig rabat på forskellige løb.

Rabat på løb
Fordelsprogram

Som medlem af fitness dk bliver du helt automatisk fordelsmedlem og opnår fordele efter, hvor lang tid du har været medlem - så nu kan det kun betale sig at holde fast i træningen og den gode vane.
Fordelsprogrammet er baseret på din anciennitet og du er i gang i samme øjeblik, du melder dig ind. Jo længere tid du er medlem, jo flere fordele får du.