Prøvetræning

Du har mulighed for at få en smagsprøve på, hvad det vil sige at være medlem i fitness dk, du kan nemlig besøge et af vores mange centre i hele landet og træne gratis én hel dag (værdi 99 kr.).

Sådan gør du

Medbring id og henvend dig i receptionen i det center, du ønsker en prøvetræning i, så kan du gratis prøve vores store udvalg af træningsmuligheder og velvære.

Prøvetræningen gælder ikke eksisterende medlemmer, børn under 15 år eller personer, der har benyttet sig af tilbuddet om én dags gratis træning de seneste 12 måneder. Du skal oplyse kontaktinformationer og godkende at modtage information fra fitness dk, for at modtage den gratis prøvetræning. Unge i alderen 15-17 år skal fremvise forældres skriftlige accept. fitness dk’s almindelige betingelser er gældende.

Så husk at medbringe dit sygesikringsbevis, træningstøj og et håndklæde til at bruge i centret.
 

Find dit nærmeste center

Fordelsprogram

Som medlem af fitness dk bliver du helt automatisk fordelsmedlem og opnår fordele efter, hvor lang tid du har været medlem - så nu kan det kun betale sig at holde fast i træningen og den gode vane.
Fordelsprogrammet er baseret på din anciennitet og du er i gang i samme øjeblik, du melder dig ind. Jo længere tid du er medlem, jo flere fordele får du.

GET STARTED

GET STARTED er et introhold for de medlemmer, der er nye i vores centre. GET STARTED holdene køres af en personlig træner og har fokus på at du som ny i fitness dk kommer godt i gang i centret og får en introduktion til vores faciliteter og tilbud.