BOOTCAMPS

I fitness dk finder du en hel række af bootcamps. En bootcamp er et kompakt forløb, der varer 4 uger og som både indeholder træning med en mindre gruppe samt et 1:1 møde med en personlig træner, hvor vi eksempelvis ser på kostprogram, kropsanalyse, planlægning, motivation – helt afhængigt af, hvilken bootcamp du har tilmeldt dig.

Der trænes tre gange om ugen i bootcampen. Træningen varierer afhængigt af hvilket type bootcamp, der køres. I løbecampen vil der f.eks. være 2 løbeture og 1 functional styrketime om ugen, hvorimod vi har mere fokus på styrketræningen i bikini bootcampen.

INFORMATIONSMØDE

Forud for opstarten af en ny bootcamp afholder vi et informationsmøde. Se herunder hvornår der de næste informationsmøder er:

Informationsmøder i Jylland

Informationsmøder på Fyn

Informationsmøder i københavnsområdet

Informationsmøder på øvrige Sjælland

 

TILMELDING

Tilmelding til en af de mange bootcamps sker ved henvendelse i receptionen – eller du kan sende en e-mail til dit lokale center. Her bliver du skrevet på en venteliste. Når der er minimum fire personer, som har tilmeldt sig til en bootcamp, starter forløbet. Du kan også samle din egen private gruppe. Er du interesseret i en specifik bootcamp i et bestemt center, så skriv endelig til centret.

Find dit centers e-mail

 

PRIS

Det koster 1.499 kr. i tillæg til dit almindelige medlemskab at deltage i en bootcamp. Prisen opkræves først når holdet starter.

 

ALLE BOOTCAMPS INDEHOLDER

  • 4 ugers intensiv træning
  • 1 times opstartskonsultation med træneren.
  • 3 træningspas om ugen
  • Minimum 4 deltagere

 

DE 15 BOOTCAMPS


Herunder kan du læse mere om de mange forskellige bootcamps, som fitness dk tilbyder:
 

GET FIT BOOTCAMP

Et hårdt og intensivt træningsforløb med fokus på fuldkropsstyrketræning og core-muskulaturen, hvor tekniske løft, eksplosivet, balance og kropsforståelse vil være essensen af træningen. Bootcampen er for dig, der gerne vil træne hårdt for at opnå resultater på kort tid.
 

SLANK BOOTCAMP

Et hårdt og intensivt træningsforløb med fokus på fuldkropsstyrketræning, core-muskulatur, konditions-træning og kost. Der indgår én times 1:1 kostvejledning. Bootcampen er for dig, der gerne vil træne hårdt for at opnå gode resultater og kickstarte vægttab på kort tid.
 

KOST BOOTCAMP

Et intensivt forløb med fokus på kost, hvor der kigges på hvordan livsstil kan stå i vejen for et vægttab. Bootcampen er for dig, der mangler inspiration til at komme i gang med en sundere livstil hvor træning og kost går hånd i hånd.
 

FIT MOM BOOTCAMP

Efterfødsels-træning for nybagte mødre, hvor børn selvfølgelig også er velkomne. Bootcampen er for den nybagte mor, der gerne vil i form igen efter fødslen. Husk at få ok fra lægen inden du går i gang med træningen.
 

STRONG GIRL BOOTCAMP

Styrketræning specifikt for piger, som ønsker at blive stærkere. Der trænes, så man bliver bedre fra gang til gang. Er du glad for CROSS, er bootcampen lige for dig.
 

SENIOR BOOTCAMP

Alsidig funktionel træning for mænd og kvinder, der er +65. Bootcampen er for dig, der gerne vil i bedre form, styrke og kondi. Vi har fokus på sund aktivitet og der bliver tid til masser af hygge undervejs.
 

KONDI BOOTCAMP

Træning specifikt til at øge lungekapaciteten! Bootcampen er for både mænd og kvinder, der gerne vil yde bedre performance og/eller har brug for at forbedre konditionen.
 

OPEN AIR BOOTCAMP

Udfordrende, sjov og alternativ træning i det fri. Vi mødes i en mindre bootcamp-gruppe og træner udendørs mod et specifikt mål, som aftales på forhånd.
 

TRÆNINGSNØRD BOOTCAMP

En god blanding af teknik og teori. For ’nørder’, der gerne vil lære teknik og hvordan de kan træne mere optimalt. Bootcampen er for dig, som typisk træner alene – og som gerne vil blive ved med det – men som samtidigt gerne vil inspireres og udvikles.
 

BIKINI BOOTCAMP

Træning for kvinder, der gerne vil være klar til strandsæsonen.
 

BOOTYCAMP

Fuld fokus på bagpartiet – og squats. På denne bootcamp får du trænet bagdelen og lårene – og vi har stort fokus på løfteteknik samt kropsholdning.
 

MANDECAMP

Træning for rigtige mænd. På bootcampen flipper vi dæk, hopper højt, kaster med medicinbolde og laver tunge løft.
 

LØBECAMP

Træning for løberen. Vi kombinerer løbetræning og styrketræning i relation til at forbedre løb og forebygge skader. Bootcampen er for alle, der vil forbedre sit løb. Om målet er hastighed eller løbe længere – løbecampen er det rigtige sted at starte.
 

LØFTECAMP

I løftecampen har vi fokus på Olympiske løft. Bootcampen er for alle der vil blive bedre til løfteteknik, greb og kropsholdning.
 

GODT I GANG FORLØB

Kom godt fra start med en intensiv og effektiv introduktion til træning. Forløbet er for dig, som aldrig har trænet før og gerne vil have en dybdegående introduktion til træning i fitness dk.
 

 

 

Personlig træning

I fitness dk har vi en lang række uddannede personlig trænere, der kan hjælpe dig med at nå lige netop dit mål uanset om det er vægttab, øget muskelmasse eller genoptræning efter en skade.

GET STARTED

GET STARTED er et introhold for de medlemmer, der er nye i vores centre. GET STARTED holdene køres af en personlig træner og har fokus på at du som ny i fitness dk kommer godt i gang i centret og får en introduktion til vores faciliteter og tilbud.