Tomahawk-cykler

Tomahawk
Nogen vil synes, at Tomahawk-cykler er de fedeste – andre vil føle sig en smule presset… For på en Tomahawk-cykel er det slut med at gemme sig bag rytteren foran. Cyklerne afslører, om du kører det tempo der er nødvendigt for en optimal træning.

En række af fitness dk’s centre har Tomahawk-cykler i cykelsalen, cykler der alle har wattmåler og indbygget lys som viser, om du yder det, du skal. Cyklerne er udviklet i Tyskland, så der er naturligvis kælet for detaljerne. Kranken er eksempelvis udviklet af AMG Mercedes producenten og der er garanteret en nøjagtighed på +/- 1 % i forhold til wattmålingen.

Producenten bag Tomahawk har haft ét mål for øje i udviklingen af de nye cykler: At finde det optimale tråd. Derfor har man lavet et to-trins træksystem, der giver et godt flow og en fornemmelse af, at man kører på en landevejscykel. Afstanden mellem pedalerne er kun 155 mm, hvilket gør, at ergonomien er helt i top da fødderne er placeret korrekt – og at cyklen er den på markedet, der kommer tættest på en udendørscykel.

Nemmere justering af cyklen

Har du prøvet at være sidstevælger på et fyldt cykelhold, så har du måske oplevet at få cyklen, hvor en meget høj – og stærk – person har siddet inden dig, og du kan ikke få grebene løsnet. Det vil du aldrig opleve med Tomahawk, da cyklerne har en indbygget ”quick release” af alle justeringshåndtag. Der er også monteret gasdæmpere i cyklens styr og sadel som hjælper med at ”løfte”, så selv de helt utrænede kan være med.

Miljøvenlig cykel

For at du kan følge med i din træning, har cyklen et display. Den strøm, som displayet skal bruge for at lyse op, laver du selv, når du træder i pedalerne. Cyklen er nemlig udstyret med en generator, der trækkes af svinghjulet – uden at påvirke målingen af watt, da det aflæses direkte på pedalerne.

Coach by color

Cyklen har også en indbygget ”lampe”, der farverigt illustrerer, om du kører i det tempo – og med de watt – som der skal til for at opnå den optimale træning. Du kan også køre efter puls, hvis du hellere vil det – eller kombinere de to muligheder. Coach by color gør det nemt for dig at se, om du yder det der skal til og det samme kan instruktøren. Det er selvfølgelig helt frit, om du ønsker at have lys på eller ej. Du styrer det selv med et enkelt tryk fra cyklens computer.


Tomahawk-cyklerne finder du i cykelsalene i disse centre:
 

CYCLING ’FIND DIT NIVEAU’

Er det første gang, du skal køre på en Tomahawk-cykel, anbefaler vi at du deltager på CYCLING ’FIND DIT NIVEAU’.

Tomahawk
CYCLING CINEMA

CYCLING CINEMA er virtuel træning, hvor du træner på egen hånd i cykelsalen.

Tomahawk