Personlig træning

Hvordan går det med træningsmotivationen? Rykker du, når du er i træningstøjet? Kan du mærke, at du udvikler dig træningspas for træningspas? Og klapper du i det hele taget dig selv på skulderen både før, under og efter din træning? Ellers kender vi én, som gerne vil gøre det – gang på gang på gang.

Vores personlige trænere elsker at motivere og de bliver så glade, når de ser, at du skridt for skridt bliver stærkere, slankere og mere motiveret. De er simpelthen eksperter i at motivere, netop fordi de ved, at det er i støtten og motivationen, du finder viljen til at fortsætte vejen mod din drøm. En personlig træner har evnerne til at rykke dig, fra hvor du er nu, til hvor du gerne vil være. Personlig træning er ikke bare vejen mod dit mål, personlig træning er dit mål. Fordi du har valgt at styrke og passe på din krop.

Vi har i fitness dk høje forventninger til vores personlige trænere. Ikke nok med at en personlig træner er ekspert i at motivere dig, så er han eller hun også en højt uddannet ekspert i træning og ved derfor præcis, hvordan du optimalt set skal træne for at se resultater og bevare motivationen. Den personlige træner benytter en bred vifte af metoder, tests og redskaber til at hjælpe dig tættere på din drøm.

Personlig træning er for alle

Vi ser igen og igen, hvordan de af vores medlemmer, der bliver fulgt og støttet af en personlig træner, oplever resultater, som gør dem stolte, stærke og fulde af motivation til at fortsætte med træningen - også når det regner, når hverdagen er travl, og når højtiderne presser på med fristelser og fridage.

Med en personlig træner kan du opnå et ønsket vægttab, komme tættere på en træningspræstation, blive genoptrænet efter en skade, komme i form efter en fødsel, opnå en øget styrke eller udholdenhed, blive inspireret til nye træningsformer og metoder eller helt enkelt få et kærligt spark i den rigtige retning, hvis motivationen har det med at svigte.

Dit mål er måske:

 • Vægttab
 • Vægtøgning
 • Genoptræning
 • Øget styrke
 • Øget udholdenhed
 • Bedre teknik
 • Inspiration

 

Og motivationen til at nå dit mål kan være:

 • Gennemføre et maraton
 • Et forestående bryllup
 • En rejse
 • Mangler motivation
 • Dårligt selvværd
 • Konkurrence
 • Skader som påvirker dig i hverdagen

 

Du har flere muligheder


I fitness dk er der flere forskellige muligheder for personlig træning, så du kan sammensætte lige præcis det træningsforløb, der passer til dig og dine mål. Du kan træne én gang om måneden eller fire gange om ugen, det er op til dig. Du kan træne en time ad gangen eller vælge QUICK, der kun er 30 minutter. Vil du træne sammen med en ven, kan du vælge PT + VEN, hvor I træner to med én personlig træner.

Der er også flere betalingsmuligheder. Du kan købe op til 48 klip på én gang, eller betale et bestemt beløb fast via Betalingsservice.

 

Priser


Det er helt op til dig, om du vil have 30 minutter eller 60 minutters personlig træning ad gangen. Og om du vil træne sammen med en ven. Mulighederne er mange og du kan kombinere lige som du har lyst. Du kan også vælge om klippekortsløsningen er bedst for dig, eller om du vil betale for din personlige træning løbende via dit medlemskab.

Hør mere og køb personlig træning i dit center.

 

KAATSU

KAATSU er en sikker og effektiv form for styrketræning, hvor der bruges særligt udviklede bælter (KAATSU Air Bands) til delvist at begrænse blodcirkulationen i enten arme eller ben. Dette snyder kroppen til at tro, at musklerne arbejder ekstra hårdt.

BOOTCAMPS

Ta’ seks uger ud af din kalender og brug tiden på en af fitness dk’s bootcamps, der er skræddersyet til at du når dit mål. Vælg Slank Bootcamp, hvis du ønsker at komme godt i gang med et vægttab og vælg Stærk Bootcamp, hvis du ønsker at blive stærkere. 

fitness dk bootcamp