Appen "Everything Counts"

Everything counts app fitness dk
Alt tæller - og vi tæller for dig. Med appen "Everything Counts" får du et samlet overblik over din aktivitet, både den i og den udenfor vores centre.

Med appen "Everything Counts" kan du få samlet alt din aktivitet et sted. Appen giver dig mulighed for at tracke både din træning i vores centre, løbeturen i det fri og gåturen i skoven med familien.

Appen registrerer dine fremmøder i vores centre, enten fremmøde til hold eller fremmøde til fitness, hvor du træner på egen hånd. Derudover henter den data ind fra Apple Health, hvis du har en iPhone, og Google Fit, hvis du har en Andriod telefon.

Registreringen af forbrændte kalorier på de forskellige hold, vi udbyder, er beregnet ud fra en gennemsnitsbetragtning afhængig af om du er kvinde eller mand. Kalorieforbruget bliver registreret, når du fremmøder til det enkelte hold. Hvis ikke det forbrændte antal kalorier er helt korrekt, fordi du selv har målt det under din træning, kan du nemt redigere det i appen efterfølgende.Du kan også få et målrettet træningsprogram, logge din træning og optjene rewards.

Appen har desuden en holdbooking. I holdbookingen har vi gjort filtreringen i søgningen så simpel som muligt, sådan at du let kan booke hold på farten. Du kan søge nemt og hurtigt på op til fire filtre, på op til 10 centre ad gangen, efter alle de hold du ønsker, i et selvvalgt tidsintervalg og efter en bestemt instruktørs hold. Derudover gemmes din filtrering automatisk, så du ikke skal starte forfra, hver gang du skal søge efter dit favorithold.

Kom godt i gang med appen - hent vores guide (922.99 KB)
 

Appen findes til iOS (iPhone) og Android