BODYATTACK i fitness dk

BODYATTACK® indeholder simpel, men hård konditions- og styrketræning. Holdet er for dig, som ønsker øget forbrænding, bedre kondition og større styrke. BODYATTACK® indeholder både løb, hop og retningsskift, med koreografi inspireret af aerobic'ens verden.

BODYATTACK® er en del af "Les Mills"-koncepttimerne, som bliver udviklet i New Zealand og benyttes i mere end 13.000 fitnesscentre i hele verden. Les Mills-programmerne skifter koreografi og musik hver tredje måned, så fortvivl ikke, hvis du er kommet ind på et hold, hvor alle kender øvelserne på forhånd - de har måske øvet dem i et par måneder. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt følger trop og får smil på læben og sved på panden.

Hver tredje måned laver vi en "Les Mills"-release, hvor de nye trin bliver afsløret for alle. Efter den første måned må instruktøren ændre musikken og en del af programmet - men konceptet og opbygningen vil altid være ens, uanset hvilket center du besøger.

Medbring et par gode træningssko med god støtte, et håndklæde og godt med vand.

 

Pilates i fitness dk

Pilates er en kombination af styrketræning og strækøvelser, som koordineres med vejrtrækningen. Øvelserne tager udgangspunkt i de dybe mave- og rygmuskler. Ud over øget styrke og bevægelighed, forbedres din holdning, balance, kropsbevidsthed og dit bevægelsesmønster.