BODYJAM i fitness dk

BODYJAM® er et danseprogram, der udfordrer konditionen. Med en blanding af forskellige dansestilarter kommer du igennem nogle fede, sjove forkoreograferede serier. Programmet lægger vægt på intensiteten og kan læres af alle – både med og uden dansebaggrund.

BODYJAM® er en del af "Les Mills"-koncepttimerne, som bliver udviklet i New Zealand og benyttes i mere end 13.000 fitnesscentre i hele verden. Les Mills-programmerne skifter koreografi og musik hver tredje måned, så fortvivl ikke, hvis du er kommet ind på et hold, hvor alle kender øvelserne på forhånd - de har måske øvet dem i et par måneder. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt følger trop og får smil på læben og sved på panden.

Hver tredje måned laver vi en "Les Mills"-release, hvor de nye trin bliver afsløret for alle. Efter den første måned må instruktøren ændre musikken og en del af programmet - men konceptet og opbygningen vil altid være ens, uanset hvilket center du besøger.

Husk håndklæde og vand.

BODYPUMP

BODYPUMP® er et hold baseret på styrketræning af hele kroppen. Træningen foregår med vægtstænger og skiver. Holdet er for dig, som ønsker en fast og markeret krop, og samtidig vil opnå en god forbrænding. Nu vælger selv, hvor tungt du vil løfte – så alle kan være med uanset form.

BODYSTEP

BODYSTEP fokuserer på intensiv og effektiv træning uden svær koreografi. Der anvendes en stepbænk, hvor der arbejdes med simple trinkombinationer. Timen er for dig som ønsker en sjov og effektiv time til god musik uden høje krav til tekniske færdigheder.