Persondatapolitik

Når du køber et medlemskab via www.fitnessdk.dk eller i et af vores centre, registreres de oplysninger, som du har angivet, i vores medlemssystem. Ved online køb logges også dit IP-nummer i vores database, men oplysningerne vil kun blive brugt i tilfælde af misbrug.

Dit CPR-nummer vil blive registreret i vores medlemssystem med henblik på en entydig identifikation og CPR-nummeret vil kun blive videregivet til tredjepart i forbindelse med oprettelsen af en betalingsaftale.
 
Vi opbevarer dine oplysninger i vores system i op til 2 år efter dit medlemskab hos fitness dk er ophørt. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. fitness dk forbeholder sig ret til at opkræve 10 kr. pr. påbegyndt side (dog max 200 kr.).

fitness dk er dataansvarlig.

 

Privatpolitik - fitness dk app

 

1. Generelt
1.1 fitness dk’s app er baseret indsamling og registrering af de enkelte brugeres aktivitetsdata gennem fitness dk’s systemer og udstyr, Apple Health og Google Fit.  
Indsamling, forvaltning og anvendelse af personlige oplysninger i fitness dk’s app overholder gældende love om databeskyttelse. Data opbevares af fitness dk’s app-partner Nodes, som naturligvis opbevarer data sikkert og i henhold til alle industriens standards. Data bliver gemt på Nodes Amazone Server Setup.

2. Oplysning om hvilke data fitness dk indsamler
2.1 fitness dk indsamler oplysninger fra brugere ved registrering i deres medlemssystem, hjemmeside, i forbindelse med brugen af vores applikationer samt fra aktiviteter registreret af Apple Health og Google Fit. Udover de personlige oplysninger til brug for oprettelse af medlemskab indsamles følgende data til brug i app’en:
• Alder, køn, vægt
• Diverse træningsdata, såsom type af aktivitet, distance, antal skridt, deltagelse på hold og fremmøde til fitness i et fysisk fitness dk center mv.

3. Anvendelse og deling af data og oplysninger
3.1. Ved at registrere giver brugeren udtrykkeligt fitness dk lov til at bruge alle automatisk indsamlede data og oplysninger, med henblik på funktionaliteten i appen. fitness dk videregiver ikke personligt identificerbare oplysninger til tredjeparter, undtagen som påkrævet ved lov eller med udtrykkelig samtykke fra brugeren. fitness dk gennemfører alle rimelige foranstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang af tredjeparter til data.
3.2. Brugeren giver samtykke til opbevaring og brug af ikke-personligt identificerbare oplysninger med henblik på reklamer i appen eller gennem www.fitnessdk.dk af fitness dk eller deres partnere.
3.3. Sundhedsdata vil aldrig blive delt med annoncører eller anden tredjepart.

4. Ændring af privatpolitik
4.1. fitness dk forbeholder sig ret til at ændre sin privatpolitik, sker dette, vil eventuelle ændringer kunne ses på siden her. Denne politik er senest opdateret 23. december 2016

5. Dit samtykke
5.1. Ved at bruge vores app, giver du dit samtykke til vores privatpolitik. Læs også vores medlemsbetingelser samt politik for brug af cookies. Regler og betingelser for brug af appen kan du læse her

Politik for brug af cookies
App vilkår og betingelser
Everything counts app fitness dk