Kom til Les Mills release

Kender du til Les Mills koncepttimer – eller ''BODY-holdene'' som de også nogle gange kaldes ude i vores centre? Det gør du måske. Men vidste du så også, at Les Mills laver releases, hvor holdene får ny koreografi og musik hver tredje måned – og at det nu er tid til ny koreografi?

17/05/2017

Les Mills koncepttimerne består af pre-koreograferede hold og undervises af en instruktører, der er uddannet og certificeret af Les Mills.

At holdene er pre-koreograferede betyder, at du kan træne i et center den ene uge og et andet center den næste uge og stadig kunne følge holdet på lige fod med de andre – holdenes koreografi vil nemlig være ens de første fire uger efter releasen, ligegyldigt hvor du træner.  
 

Release på ny koreografi og musik den 17. og 18. juni

Holdenes koreografi og musik skifter hver tredje måned. Vi fejrer releasen af de nye programmer i weekenden den 17. og 18. juni i dit lokale center. Her vil du få en grundig introduktion til det nye program og selvfølgelig få mulighed for at afprøve det i praksis sammen med vores andre medlemmer.

I holdplanen for dit center kan du se release-programmet. Her kan du også booke dig på de hold, du har lyst til at prøve kræfter med.

De første fire uger efter Les Mills releasen køres holdene, som de blev vist ved releasen. Derfor - hvis du er helt ny i Les Mills verden, vil det være en fordel være med fra start af.

Efter fire uger må instruktøren begynde at lege med koreografien og give programmet et nyt touch – dog beholdes holdets struktur.

Se tidspunkter for release-holdene i holdplanen

 

Les Mills hold i fitness dk

I fitness dk tilbyder vi mange forskellige Les Mills hold:

 • BODYATTACK® indeholder simpel, men hård konditionstræning og styrketræning. Holdet er for dig som ønsker øget forbrænding, bedre kondition og større styrke, uden at skulle kæmpe med svære trin og kombinationer.
   
 • BODYJAM® er et danseprogram der udfordrer konditionen. Programmet lægger vægt på intensitet, og kan læres af alle – både de som har dansebaggrund, og de som ikke har.
   
 • BODYSTEP® fokuserer på intensiv og effektiv træning uden svær koreografi. Der anvendes en stepbænk, hvor der arbejdes med simple trinkombinationer.
   
 • BODYPUMP® er et hold baseret på styrketræning af hele kroppen. Træningen foregår med vægtstænger og skiver. Holdet er for dig, som ønsker en fast og markeret krop, og samtidig vil opnå en god forbrænding.
   
 • BODYFLOW® forener øvelser fra Yoga, Pilates og Tai Chi og øvelserne foregår til musik. Holdet er for dig, som ønsker at øge kropsbevidstheden, reducere stress samt løsne op for spændinger.
   
 • BODYCOMBAT® er konditionstræning med høj intensitet, hvor koreografien er inspireret af kampsportsgrene som boksning, karate og taekwondo
   
 • CXWORX® fokuserer på din core-muskulatur (mave og ryg) og de muskler, der forbinder over- og underkrop (hofte/balder). Øvelserne er ideelle til at styrke både mave, ryg og baldemusklerne, samtidig med at hele kroppen bliver stærkere, og risikoen for at få skader mindskes
   
 • GRIT™ STRENGTH udfordrer dine store muskelgrupper som fx ben, arme og mave. Holdet er for dig, som holder af funktionel træning og BODYPUMP® - og vil tage din træning til næste niveau
   
 • SH'BAM® er et dansehold, hvor du danser dig i form til et soundtrack af de mest populære hits, dancemix fra verdens hotteste natklubber, remix af velkendte klassikere og moderne latinske rytmer
   
 • SPRINT er 30 minutters højintensiv intervaltræning inspireret af disciplinen sprint inden for cykelsporten. Du udfordrer din kraft, styrke og hastighed og opnår  maksimale resultater

Læs mere om de forskellige hold og se film