Vind præmier for over 50.000 kr. i vores julekalender

Vi vil gerne gøre lidt ekstra for vores medlemmer i december måned, og har derfor lavet en julekalender til jer med super lækre præmier.

10/11/2016

December er for mange årets travleste måned med julefrokoster, familiebesøg, gaveindkøb og hvad der ellers skal klares frem mod jul. Vi vil derfor gerne give jer lidt ekstra til at forsøde den travle tid med.

Den 1. december lancerer vi en julekalender, hvor der er lækre præmier på højkant frem til og med 24. december. Og du kan allerede tilmelde dig nu, så du er sikker på at være med i konkurrencen. Klik på linket og tilmeld dig med din e-mail. Så får du en påmindelse når du kan åbne den første låge den 1. december.

Tilmeld dig julekalenderen her

Bag lågerne vil der bl.a. være gavekort til Intersport på 1.000 kr., en måneds personlig træning, et Garmin løbe- og fitnessur, startnumre til Copenhagen marathon og mange andre lækre præmier. I alt er der præmier for mere end 50.000 kr.

For hver låge du åbner og svarer rigtigt på dagens spørgsmål, er du ikke blot med i dagens konkurrence, men også med i lodtrækningen om et års ANYTIME medlemskab og tre måneders personlig træning, til en værdi af mere end 12.000 kr. Jo flere dage du deltager, jo flere større vinderchancer har du.

Vinderne får besked den førstkommende hverdag efter deltagelse.