Få det hele med med vores nye app

Alt tæller og vi tæller for dig. I vores nye app #EverythingCounts får du et samlet overblik over alt din aktivitet.

27/12/2016

Med vores nye app har vi fokus på, at det ikke kun er den tid du bruger på at træne i vores centre, der betyder noget for en aktiv livsstil. Det er også cykelturen til kontoret, trappen op til din lejlighed eller badmintonkampen mod vennerne hver torsdag aften.

Registrering af din aktivitet

Appen registrerer dine fremmøder i vores centre, enten fremmøde til hold eller fremmøde til fitness, hvor du træner på egen hånd. Derudover henter den data ind fra Apple Health, hvis du har en iPhone, og Google Fit, hvis du har en Android telefon, så du også får tracket f.eks. gåturen med hunden – som jo også tæller med i en aktiv livsstil.

Følg din fremgang

Du kan følge din fremgang i appen ved at indtaste din fremgang løbende i vægt, fedtprocent eller 1 rep. max. For mange kan det, at følge sin fremgang et være en god motivation til at holde træningen ved lige.

Har du ikke en vægt derhjemme, kan du veje dig i omklædningen i centret. Du kan også få målt din fedtprocent i centret, hvis du booker tid til det hos personalet i receptionen.  Din 1 max rep. kan du få appen til at udregne for dig, hvis ikke du selv har mod på at lave en max test. I appen kan du taste ind hvad du f.eks. maksimalt kan løfte ved 10 gentagelser af en øvelse, taste det ind i appen og så udregner den hvad din 1 max rep. er.

Log din træning

Du kan også selv logge din træning i appen, hvis du f.eks. styrketræner. Det giver dig mulighed for nemt at have et overblik over din træning og følge din udvikling.

Få et målrettet træningsprogram

I appen kan du desuden få et træningsprogram, som er målrettet dit træningsmål. Du skal blot vælge, om du træner for at blive stærk, slank eller for at komme i bedre form, så får du genereret et træningsprogram, der er tilpasset dit mål. Træningsprogrammet kan du nemt følge, når du træner på egen hånd i vores centre.

Bliv præmieret med rewards

Vi vil gerne præmiere dig for din aktive livsstil, derfor vil du i appen optjene rewards. Du kan optjene en lang række forskellige rewards, bl.a. når du har deltaget på to CYCLING hold på en uge, har fremmødt 50 gange i centret eller været på 125 Les Mills hold. Nogle rewards vil du optjene helt automatisk mens andre måske vil kræve en mere målrettet indsats, som f.eks. at gå ti kilometer på én dag. Vi vil løbende udvikle nye rewards, så du kan holde motivationen oppe.

Du kan fortsat booke hold

Du kan stadig booke hold og finde dit nærmeste center. Til en start vil du blive henvist til den ”gamle” app, som i den forbindelse ændret navn til ”fdk holdbooking”. Vi er ved at få udviklet en ny holdbooking, så det hele er samlet i den nye app.

Appen kan hentes til iOS og Android