Få RUNCOACH gratis i januar

Start det nye år op med professionel sparring på din løbetræning - helt gratis. Vi giver jer RUNCOACH gratis i hele januar måned - normalt koster det 149 kr./måned.

27/12/2016

Med RUNCOACH kan du få professionel sparring og input til din løbetræning, og få hjælp til at nå netop dit mål uanset om det er 5 km., en halvmaraton eller noget helt tredje.

Få dit eget skræddersyede løbeprogram - uanset dit løbeniveau eller ambitioner. Du kan få hjælp uanset hvad dit mål er, så dit mål kan være alt fra overhovedet at starte med at løbe, til at løbe et halvmaraton eller ligefrem at løbe 100 km. 

Vi har i samarbejde med RUNCOACH mulighed for at tilbyde dig denne enestående mulighed for at indfri dine løbeambitioner.

Løber du den samme rute med samme tempo gang på gang og har brug for noget mere struktur i din træning? Har du svært ved at komme i gang igen efter et skadesforløb? Eller vil du forbedre din 10 km. tid? Så er tillægsproduktet RUNCOACH lige noget for dig.

Når du har tilmeldt dig i receptionen i dit center, så vil en af de to dygtige løbecoaches fra RUNCOACH kontakte dig vedrørende en personlig samtale, hvor I sammen finder ud af dine mål, ønsket tidsforbrug pr. uge og ambitioner, så de kan lave et program tilrettelagt efter netop dig. Du får et nyt træningsprogram hver fjerde uge, som er skræddersyet på baggrund af de forgående fire uger og dine eventuelle fremskridt i træningen.

RUNCOACH har mange års erfaring inden for løbetræning samt en solid teoretisk baggrund og ambitionen er at tilbyde intet mindre end markeds bedste løbetræningsløsning. RUNCOACH lægger stor vægt på at differentiere træningen, således at den er tilpasset hver enkelt deltager og dennes mål og ambitioner.

Se mere i videoen her