Kombinér romantikken med fitness på Valentines Day

Tag din valentinsdate med til en gratis træning hos fitness dk på Valentines Day.

01/02/2017

Det er Valentines Day den 14. februar, og du og din kæreste skal muligvis ud og være romantiske. Eller du overvejer at invitere din flirt ud, men har svært ved at droppe træningen. Valentines Day behøver ikke være et valg mellem romantik og fitnesscentret. Benyt dagen til at tage på en anderledes date – en aktiv træningsdate i dit lokale fitness dk center.

Er din date ikke medlem af fitness dk, kan du give ham eller hende en dags gratis træning.

Invitér din valentinsdate med i fitnesscentret

Få en sjov og udfordrende tid sammen ved at invitere din valentinsdate med i fitnesscentret. Når I er aktive sammen, lærer I hinanden at kende på en helt anden måde, end I vil gøre over f.eks. en middag. Samtidig foretager I jer noget sammen, som I måske ikke plejer, hvilket kan give et ekstra pust i kærligheden i jeres forhold. En træningsdate er en god måde at blive rystet sammen på. Hvis det er jeres første date, undgår I også lettere den pinlige tavshed.

Konkurrér mod hinanden

I fitnesscentret kan I køre små konkurrencer mod hinanden. For at gøre det fair for begge parter, kan I hver vælge en udfordring og se, hvem der klarer det bedste. Når I udfordrer hinanden og skruer op for konkurrencegenet, kan I grine sammen samtidig med, at I oplever hinanden i pressede situationer. Men husk – det skal være sjovt!

Tilmeld jer et hold

Hvis du er for stort et konkurrencemenneske og derfor gerne vil holde dig fra det på din date, kan I tilmelde jer et hold sammen. Vælg et hold som ingen af jer har prøvet før. Dermed er I begge på udebane, hvilket gør oplevelsen langt sjovere. Nye udfordringer for jer begge kan skabe intimitet og give massere at grine af sammen. I kan bl.a. prøve hold som følgende:

  • ZUMBA
  • Yoga
  • BODYSTEP
  • Cycling
  • fdk CROSS
  • TRX

Læs mere om de forskellige hold i fitness dk her

Slut træningen af med wellness

Er der noget mere romantisk end at blive forkælet sammen med den man elsker eller er vild med? Undersøg derfor hvilke muligheder der er for spa, sauna, dampbad og massage i dit fitness dk center. En perfekt afslutning på en god træning sammen vil uden tvivl være en god omgang massage eller en tur i spa’en, hvor I kan slappe af og snakke om de sjove ting, som I oplevede under træningen.

Invitér din valentinsdate på lækker mad

Med en valentinsdate i træningscentret behøver den traditionelle hygge ikke at blive glemt helt. Efter en god omgang træning med nærvær og forhåbentlig sjove oplevelser, kan I have god samvittighed. I kan efterfølgende tage ud og spise på en lækker restaurant, hvor I fejrer kærligheden. Efter en god og aktiv træning kan I med god samvittighed forkæle jer selv med et godt måltid mad.

God træning og rigtig god Valentines Day!