Playlister tilpasset din træning

Så er der godt nyt til dig, der hører musik imens du træner. Vi har i samarbejde med Warner Music udarbejdet en række playlister, så du kan krydre din træning med lækker musik.

02/02/2017

Vi har udarbejdet fire forskellige playlister, så der uanset hvad du træner, er noget musik der kan gøre træningen endnu bedre.  Husk at du kan logge på fitness dk’s wi-fi, som gør det endnu lettere for dig, at streame musik imens du træner.

fitness dk Træningshits:

Vi har samlet de største hits lige nu, som vi mener der er gode at træne til. Dette er din go-to playliste, hvis du vil høre de nyeste hits imens du træner.

Find playlisten her

fitness dk Mind & Focus:

Stille og roligt musik der kan bruges, f.eks. når du skal strække ud eller køle ned efter træningen.

Find playlisten her

fitness dk Strength

Når du skal løfte tunge vægte og komme i det rigtige mood til at sætte din nye PR, så er dette playlisten, du skal sætte på. Perfekt til styrketræning, funktionel træning eller anden træning, der har vægte på programmet.

Find playlisten her

fitness dk Power

Power er playlisten til dig der skal have fart over feltet. Skal du løbe, cykle eller have pulsen op på anden vis, så hjælper denne playliste til at du lige kan finde den ekstra energi og give dig det ekstra du har brug for.

Find playlisten her

Vi håber, playlisterne vil give dig endnu mere energi til din træning.