Ny holdbooking i appen Everything Counts

Hent den seneste opdatering af appen Everything Counts og få en helt ny holdbooking til mobilen.

13/03/2017

Siden vi lancerede appen Everything Counts, har vi kørt med to apps. Da det selvfølgelig ikke er optimalt, har vi siden da arbejdet på at lave en hel ny holdbooking i Everything Counts appen. Den er nu klar og hvis du henter den seneste opdatering af appen, vil holdbookingen blive hentet ind i appen.

Hvad er ændret?

Siden vi fik vores første app, har vi løbende fået input ind med ønsker til ændringer og forbedringer. De ønsker er, sammen med input fra en række brugertests, blevet samlet og er blevet tilføjet i den nye holdbooking, så vidt det har været muligt.

Vi har gjort filtreringen i søgningen så simpel som muligt, sådan at du let kan booke hold på farten. Du kan søge nemt og hurtigt på op til fire filtre, på op til 10 centre ad gangen, efter alle de hold du ønsker, i et selvvalgt tidsintervalg og efter en bestemt instruktørs hold. Derudover gemmes din filtrering automatisk, så du ikke skal starte forfra, hver gang du skal søge efter dit favorithold.

Du kan fortsat følge din træning

Everything Counts appen giver dig fortsat et overblik over alt din aktivitet, både i og udenfor vores centre. Du bliver præmieret med awards for din aktive livsstil og kan få et træningsprogram målrettet dit træningsmål, som du hele tiden har kunnet.

Glæd dig vi har mere på programmet

I fitness dk står vi aldrig stille og appen er derfor i løbende udvikling. Vi arbejder allerede på den næste opdatering, hvor den længe ventede træningsmakkerfunktion bl.a. vil blive tilføjet.