Træn dig til en gratis proteinbar

Vi vil gerne præmiere de ekstra aktive medlemmer, der hver uge giver den gas på vores mange Les Mills hold

15/03/2017

I fitness dk har vi Danmarks største udvalg af Les Mills hold og rigtig mange af vores medlemmer træner hver uge for at blive stærkere, hurtigere og smidigere på de forskellige hold, der spænder fra BODYATTACK med masser af sved og puls til BODYFLOW hvor fokus er på ro og smidighed.

Vi vil gerne give alle jer, der træner på hold, en udfordring: Træn på tre Les Mills hold i marts måned og få en gratis Oats & Protein bar, den helt nye proteinbar fra Nutramino.

Alt du skal gøre er at deltage på mindst tre Les Mills hold i løbet af marts måned, det behøver ikke være tre forskellige, men du må også gerne udfordre dig selv ved evt. at prøve et eller flere nye hold. Når du har deltaget på tre Les Mills hold, skal du blot fremvise loggen i din "Everything Counts" app i receptionen i dit center og så får du udleveret en gratis Oats & Protein bar.

Baren findes i tre smagsvarianter som er peanutbutter, chocolate og raspberry white. Der er én bar pr. medlem uanset om man har deltaget på flere end tre Les Mills hold.