eSport på holdplanen i fitness dk

Vi plejer at sige, at vi i fitness dk aldrig står stille, men det kommer vi nok til fremover. Eller vi kommer i hvert fald til at sidde mere stille. I dag lancerer vi nemlig tre nye eSport hold; fdk Counter Strike GO, fdk League of Legends og fdk World of Warcraft.

01/04/2017

Squat, kettlebells og bænkpres bliver nu byttet ud med kill/death ratio, full mana og Azeroth. At spille computerspil er i de seneste par år blevet mere og mere anderkendt som en sport, og dette bakker vi op om i fitness dk. Derfor kan du deltage på tre forskellige eSport hold, med fokus på tre af de mest populære computerspil: CS:GO, LoL og WoW.

”I fitness dk har vi længe holdt øje med udviklingen indenfor eSport, og analyser viser, at der er en stor interesse for netop dette område. Vi mener at dette er det rette at gøre og lancerer derfor tre hold i dag” fortæller Nikolaj Rasmussen, holdansvarlig i fitness dk. ”Vi forventer med de nye hold, at komme ud til en endnu uudforsket gruppe af potentielle medlemmer”, fortsætter Nikolaj.

Chips og cola er tilladt    

Ligesom du har en vandflaske med til en CYCLING time, så er det selvfølgelig også tilladt at medbringe chips og cola, når du skal deltage på et eSport hold. Selve træningen kommer til at foregå i holdsalen, som man kender det fra vores øvrige hold. Inden timen bliver der blot stillet borde og stole frem. Du skal selv medbringe en computer til træningen. Har du ikke mulighed for det, kan du leje en bærbar computer i receptionen for 20 kr., som derefter opkobles på centrets gratis wi-fi, så der ikke skal bruges tid på kabler.

Instruktør og hjælp undervejs

Til hver eSport time vil der selvfølgelig være en holdinstruktør, som guider dig igennem spillet, og kommer med tips og tricks. Du kan blandt andet få hjælp i CS:GO til hvordan du kan få din K/D ratio ned, hvilke runes og abilities der bedst passer til din hero i LoL eller gode raid strategier i WoW. Alle instruktører er uddannede på fitness dk eSport acadamiet, hvor de er blevet undervist af Danmarks bedste eSport atleter, som blandt andre Leon 'ZharpZhooter' Hutchinson og Daniel ”E-Ratic DestroYa” Kapiji.