Giro D’Italia magasin og udfordrende cykelevents

Få en forsmag på det cykelrytterne i Giro D’Italia udsættes for, til vores særlige cykelevents og læs alt om løbet i vores nye Giro D’Italia magasin.

06/04/2017

Eurosport, Cycling Planet og fitness dk er gået sammen om at udarbejde Danmarks første Giro D’Italia magasin. Magasinet kommer til at indeholde en masse spændende artikler bl.a. om hajen fra Mesina, Nibali og den columbianske folkehelt Quintana. Derudover er der også et stort interview med danske Lars Bak.

I år er 100-året for det legendariske italienske cykelløb, et jubilæum magasinet selvfølgelig vil have fokus på. Derudover får du en detaljeret oversigt over samtlige 21 etaper fra starten på Sardinien hvorfra der køres op gennem Syditalien og afsluttes i de legendariske Dolomitter. Til hver etape vil du kunne læse ekspertvurderinger fra Brian Holm, Dan Frost og Thomas Bay samt få træningstips til din træning fra fitness dk.

Du kan finde Giro D’Italia magasinet i dit lokale fitness dk center fra 5. maj. Magasinet bliver udelukkende distribueret i fitness dk og kan købes i alle vores centre for blot 50 kr. Du kan også godt begynde at glæde dig til primo juni, hvor vores Tour de France magasin lander i vores centre. Du kan erhverve dig begge magasiner for blot 79,95 kr.

Er du sølv-, guld- eller platinmedlem kan du erhverve dig begge magasiner for blot 50 kr.
 

Giro D’Italia i cykelsalen

I forbindelse med lanceringen af vores Giro D’Italia magasin har du mulighed for at deltage på tre særlige Cycling hold.

28. april kl. 16.30 og igen kl.17.45 sætter Michael Mørkov sig på instruktørcyklen i cykelsalen i fitness dk Nærum og kører en udfordrende time.

1. maj kan du møde Rasmus Quaade kl. 16.30 og igen kl. 17.45 i cykelsalen i fitness dk Søborg, hvor han ligeledes overtager instruktørcyklen og giver den gas i en time. 

Du kan booke dig på et af de fem events via holdplanen. Det koster 50 kr. at deltage på eventet, som du betaler i centret med i prisen får du et gratis eksemplar af vores Giro D’italia magasin, .

Du er meget velkommen til at tage en ven med selvom vedkommende ikke er medlem af fitness dk. Din ven skal kontakte Nærum eller  Søborg for at komme på holdet.