Deltag i WODSTOCK Copenhagen

WODSTOCK Copenhagen vender tilbage for 2. år i træk i Sparta Hallen den 9. og 10. september. WODSTOCK Copenhagen er Danmarks største funktionel fitness festival med en stor fitnesskonkurrence og en lang række stande for træningsinteresserede, hvor du kan gøre et kup.

09/05/2017

Vær med til Danmarks største funktionel fitness konkurrence, WODSTOCK Copenhagen, når det for andet år vender tilbage i Sparta Hallen den 9. og 10. september.

Funktionel fitness konkurrence

Eventen bliver arrangeret af fitness dk og er Danmarks største funktionel fitness konkurrence for hold og individuelle. Konkurrencen er for alle og har deltagere på tre forskellige niveauer. Scaled er for personer, som stiller op til en konkurrence for første gang, intermediate for de mere øvede og RX for øvede atleter. For at kvalificere sig til finaleweekenden den 9 og 10. september skal alle atleter igennem en online kvalifikation. Vi har netop åbnet for tilmelding til kvalifikationen.

Læs mere og tilmeld dig her

Fitness Expo

Vi har lagt i ovnen til et spektakulært event med mange varierende aktiviteter over weekenden for publikum. Vi samler fitnessbranchens nyeste og mest innovative produkter, med alt fra proteindrikke, træningsudstyr og beklædning. Til WODSTOCK Copenhagen vil der være mulighed for at prøve en masse nyt udstyr og gøre et kup hos en af de mange stande i Expo City.

Vores fokus er at gøre WODSTOCK Copenhagen til en event for for alle, som har den mindste interesse i træning, og at give en verdensklasses oplevelse for både atleter og publikum, som man vil huske og som ikke mindst kan gentages i de kommende år.

Du kan læse mere om WODSTOCK Copenhagen her

#HonourTheEffort