Glæd dig – endnu flere træningsmuligheder på vej

Du kan godt begynde at glæde dig, der er nemlig endnu flere træningsmuligheder på vej

23/05/2017

Vi har sagt det før og vi siger det gerne igen: i fitness dk står vi aldrig stille. Til efteråret får du to nye centre at træne i – plus et, der ganske vidst allerede eksisterer, men som totalrenoveres.

 

Frederikssund – Sillebroen

Centralt i Frederikssund åbner vi 7. oktober et helt nyt fitnesscenter i shoppingcentret Sillebroen. Centret kommer til at have samme høje standard som de seneste nye centre, vi har åbnet og bliver fyldt med markedets bedste træningsudstyr fra bl.a. Precor, Eleiko og Concept 2. Placeringen i Sillebroen gør det nemt at parkere tæt ved centret og at komme dertil med offentligt transport, da Frederikssund station ligger lige ved siden af.

Følg med på fitness dk Frederikssunds facebookside

Risskov – Veri Center

Aarhusianerne får endnu flere træningsmuligheder, når vi til 30. september åbner på 1. sal i Veri Center i Risskov. Centret bliver 1.500 m2 stort og kommer til at byde på alt det bedste til din træning af både udstyr til cardio- og styrketræning samt holdkoncepter som bl.a. de populære Les Mills hold, som fitness dk har Danmarks største udbud af.

Følg med på fitness dk Risskovs facebookside

Totalrenovering af Nygårdsvej

Udover de nye centre der er i støbeskeen, er vi i gang med en totalrenovering af centret på Nygårdsvej i København, der er færdig i løbet af november. Renoveringen er den største i fitness dk’s historie og når den er færdig vil centret fremstå som et helt nyt center med træningsmuligheder, der ikke før er set i fitness dk-regi. Når renoveringen er færdig, vil du i centret bl.a. kunne få adgang til eGym, gravity pilates, Queenax og en specielt designet løbesal. Derudover får centret Soma Moves, TRX IRON og Barré på holdplanen, som er tre helt nye holdkoncepter.

Læs mere om renoveringen og se en film med en visualisering af det nye center her

 

Køge Vestergade flyttes til Strædet

Centret i Vestergade flyttes i slutningen af året til det helt nye butiksarkade i Strædet ved Køge station. Det nye center giver os mulighed for at opgradere centret og byde på en træningsoplevelse på et højere niveau, end det vi kan i de eksisterende lokaler. Det nye center vil udover en holdsal også få en cykelsal med Tomahawk watt-cykler.

Følg med på fitness dk Køge Strædets facebookside