Vi mangler dygtige personlige trænere

Kunne livet som personlig træner være noget for dig? Bliv klogere på hvordan det er at være personlig træner i fitness dk.

08/06/2017

Vi oplever en fortsat stigende efterspørgsel efter personlig træning blandt vores medlemmer i fitness dk, hvilket stiller krav til, at vi har dygtige personlige trænere i vores centre over hele landet.

Efterspørgslen kræver, at vi ansætter flere personlige trænere, men vi ansætter ikke hvem som helst. Leon Hutchinson, ansvarlig for personlig træning i fitness dk:

”Vi ansætter kun de mest passionerede personlige trænere i fitness dk. Det er ikke nok at brænde for træning og selv være dygtig til at træne, hos os er det et krav, at du også brænder for at hjælpe dine klienter i mål – og derefter sætter nye mål sammen med dem. ”

Leon fortsætter: ”Den dag din klients træning er blevet vigtigere end din egen, så er du en rigtig coach.”

Der er stor forskel på hvad årsagen er til, at et medlem vælger at hyre en personlig træner. Det kan være at vedkommende skal være bryllupsklar, skal genoptræne efter en fødsel, har et mål om at løbe et maraton eller blive generelt stærkere eller smidigere. Lige så vel som der forskel på typerne af træningsmål, er også stor forskel på typerne af medlemmer.

”Det er vigtigt for os, at vi kan matche vores medlemmer med de helt rigtige personlige trænere, så både kompetencer og personlighed stemmer overens. Derfor har vi brug for mange forskellige typer af personlige trænere i fitness dk – både i forhold til personlighed og kvalifikationer”, påpeger Leon Hutchinson.

Det er vigtigt for os, at have de dygtigste personlige trænere ansat. Derfor holder vi auditions ved nyansættelser, der kvalitetssikrer trænerne. Derudover sørger vi for at udvikle vores personlige træneres kompetencer ved løbende at tilbyde nye kurser og give viden videre.

Kunne det være noget for dig?

For at arbejde som personlig træner i fitness dk, skal du, udover at have passion for træning og en stærk personlighed, have en uddannelse som personlig træner. Vi anbefaler uddannelsen hos Fitness Institute. De er internationalt certificerede og har et højt fagligt og professionelt niveau. Det tager ca. 15 uger at blive personlig træner med to undervisningsdage om ugen.

Læs mere om uddannelsen her