Tag udfordringen op

Hvis du dyrker CrossFit eller fdk CROSS og har lyst til at prøve kræfter med en konkurrence, så er WODSTOCK Copenhagen noget for dig.

14/06/2017

Vi gentager sidste års succes og arrangerer igen i år WODSTOCK Copenhagen, som er en Funktionel Fitness Festival, der afholdes 9. og 10. september i Sparta Hallen i København.

Som en del af WODSTOCK Copenhagen vil der blive afholdt en cross-konkurrence, der strækker sig over to dage for atleter på alle niveauer - fra begynder til elite. Hvis du ikke er helt klar til at stille op til konkurrencen alene, men synes det lyder som en fed udfordring med en konkurrence, så kan du i stedet samle tre af dine træningsmakkere og stille op som et team. Det kunne f.eks. være nogle, du træner sammen med til fdk CROSS eller Functional, som også synes det kunne være sjovt med en udfordring.

På fdk CROSS holdene kan du få hjælp af vores dygtige trænere til at blive klar til WODSTOCK Copenhagen. For at hjælpe med de udfordringer, du kan møde i kvalifikationen, har vi på fdk CROSS holdene nemlig ekstra fokus på de øvelser og bevægelser, som er med i programmet.

Det man skal lave i de to kvalifikationsworkouts, er ikke meget anderledes, end hvad der kunne ske på et almindeligt fdk CROSS hold. Du bestemmer selv hvilket niveau, du vil stille op på.

For at kunne deltage i konkurrencen til WODSTOCK Copenhagen, skal du lave to kvalifikationsworkouts, som du finder på WODSTOCK Copenhagens hjemmeside

Vi glæder os til en fantastisk, festlig og udfordrende weekend.