Book hold med dine træningsmakkere i appen ”Everythingcounts”

Hent den seneste opdatering af appen ”Everythingcounts” og book dig på samme hold som dine træningsmakkere.

18/07/2017

Du kan nu hente den seneste opdatering 2.0 af vores app ”Everythingcounts”. Gør du dette vil du opdage at nogle ting er ændret og der er kommet nye funktioner til. 

Denne opdatering betyder, at vi har lukket ned for den gamle app ”Holdbooking”, så hvis du vil kunne booke hold på farten fremadrettet, så hent ”Everythingcounts”.

Træningsmakkerfunktionen i nye klæder

Den største ændring er, at vi har tilføjet den nye træningsmakkerfunktion, mange af jer har ventet på. Med træningsmakkerfunktionen kan du tilføje dine træningsmakkere i appen enten via medlemsnummer, telefonnummer, e-mail, din telefonbog eller Facebook og se hvilke hold de er tilmeldt. Ønsker du at blive tilmeldt et af de samme hold, kan du nemt gøre det med ét klik.

Trackeren er forenklet

Efter en masse feedback fra jer, har vi forenklet trackeren. I trackeren i appen, der viser din aktivitet både i og udenfor centret, kan du nu også se og justere dit ugentlige mål. Trackeren viser hvor mange kalorier du har forbrændt ved hver af dine aktiviteter og viser hvor meget du har forbrændt på både uge- og månedsbasis.

Vælg selv din startskærm

Du vil fremadrette selv kunne vælge hvilken startskærm, app’en skal have, når du åbner den. Går du fx meget på hold kan du vælge, at holdbooking skal være din startskærm.

Find center via Google Maps

Funktionen med at finde nærmeste center er optimeret, så den vil bruge din placering og ud fra den vise de nærmeste fitness dk centre via Google Maps. Her vil du også kunne se åbningstider fra centret, så du ved hvornår du skal træne.

Glæd dig til endnu mere

Vi forbedrer løbende appen, og kan løfte sløret for at vi har endnu mere på vej i 2017. Det første der kommer med i den næste opdatering er muligheden for at sende invitation til hold til dine træningsmakkere. Derudover har vi flere funktioner planlagt, som vi ikke kan løfte sløret for endnu.

Hent appen til iPhone her

Hen appen til Android her

Hent guiden til at komme i gang med appen her