NYHED! fitness dk Bootcamps

Mandag den 30. oktober lancerer vi to nye bootcamps, som kan hjælpe dig med at nå dit træningsmål.

27/10/2017

Hver bootcamp består af et intensivt sekugers forløb styret af en af vores uddannede personlige trænere, som vil få dig sikkert og effektivt igennem et veltilrettelagt træningsprogram og løbende følge op på din fremgang ved hjælp af kropsanalyser. I starten af forløbet vil du få en personlig kostanbefaling baseret på din første kropsanalyse. De to bootcamps du kan vælge imellem er:

Slank Bootcamp er for dig der har nogle stædige kilo du gerne vil af med eller har brug for hjælp til at blive lidt mere tonet eller generelt bare vil have en sundere livsstil. Forløbet har fokus på vægttab og cardiotræning. Læs mere om Slank Bootcamp her.

Stærk Bootcamp er for dig der gerne vil blive stærkere, opbygge muskler og øge din styrke. Forløbet har fokus på eksplosiv udviklende træning samt en grundlæggende viden om volumentræning. Læs mere om Stærk Bootcamp her.

 

Holistisk tilgang til din livsstil
Når du tilmelder dig en bootcamp, vil du blive bedt om at udfylde en række spørgsmål om din nuværende livsstil. Dette gør vi for at kunne vejlede dig bedst muligt i hvilke tiltag der skal til for at du kan få en sund livsstil. Vi kalder det fitness dk livsstilsændring.

Læs mere om fitness dk's nye bootcamps og tilmeld dig allerede i dag

Tilmeld dig 

 

Træn med en ven
Alle kan deltage på fitness dk's bootcamps - også personer som ikke er medlem i forvejen. Så hvis du har en ven eller kollega, som du gerne vil have med, kan det sagtens lade sig gøre. Udfyld kontaktformularen for nærmere information.