Vind præmier for over 85.000 kr. i vores julekalender

Vi vil gerne gøre lidt ekstra for vores medlemmer i december måned, og har derfor lavet en julekalender til jer med super lækre præmier til en værdi for mere end 85.000 kr.

16/11/2017

December er for mange årets travleste måned med julefrokoster, familiebesøg, gaveindkøb og hvad der ellers skal klares frem mod jul. Vi vil derfor gerne give jer lidt ekstra til at forsøde den travle tid med.

Den 1. december lancerer vi en julekalender, hvor der er lækre præmier på højkant frem til og med 24. december. Og du kan allerede tilmelde dig nu, så du er sikker på at være med i konkurrencen. Klik på linket og tilmeld dig med din e-mail. Så får du en påmindelse når du kan åbne den første låge den 1. december.

Tilmeld dig julekalenderen her

Bag lågerne vil der bl.a. være gavekort til Intersport på 1.000 kr., en måneds personlig træning, TRX træningsudstyr, startnumre til Copenhagen marathon og mange andre lækre præmier. I alt er der præmier for mere end 85.000 kr. Og hvert adventssøndag trækker vi 10 ekstra vindere, som hver får 3 måneders ANYTIME medlemskab til en værdi af 1.197 kr.

For hver låge du åbner og svarer rigtigt på dagens spørgsmål, er du ikke blot med i dagens konkurrence, men også med i lodtrækningen om hovedpræmien - et års ANYTIME medlemskab og 2 bootcamp forløb, til en værdi af mere end 11.500 kr. Jo flere dage du deltager, jo flere større vinderchancer har du.

Vinderne får besked den førstkommende hverdag efter deltagelse.