Få rabat på Xendurance produkter

Xendurance lactic acid buffer tabletter er en ny og revolutionerende atletisk præstationsformel udarbejdet af atleter til atleter! Præstationsformlen har en offentliggjort guld-standard, et tredjepart, dobbelt blind og placebo-kontrolleret crossover studie der understøtter deres påstand om 26% reducering i lactic acid og dobbeltcifret stigning i den aerob ydeevne.

16/11/2017

Mange nutritionmærker gør krav på individuelle ingredienser og formula, men Xendurance tabletter har offentliggjort en undersøgelse af selve formuleringen. Hvert parti Xendurance tabletter testes for at sikre, at det ikke er forurenet med forbudte stoffer for at give yderligere sikkerhed for alle atleter!

PH-balance er afgørende for top atletisk præstationer. Dette måles på en 14-punkts skala hvor 7 er neutral. PH-værdien af arterielt blod i et sundt menneskeområde er omkring 7,35 til 7,45, hvilket er en smule alkalisk. Når vores krop bruger brændstof og metaboliserer mad, producerer vi surt affald. Din krops syrekoncentration stiger, når du producerer mælkesyre. Mælkesyre er ikke godt, især når syrekoncentrationen overstiger kroppens evne til at neutralisere eller skylle affaldet fra din krop. Xendurance mælkesyre-tabletter reducerer mælkesyreopbygning og ømhed, så du kan træne hårdere og længere og genoprette hurtigere.

Hvilke produkter skal jeg tage?

Xendurance produkter er bygget til at arbejde sammen. Find den sport, der er tættest på din, og se hvilke andre atleter der tager produkterne.

CrossFit udøvere:

Er du øm hver dag efter din WOD? Vil du reducere denne muskelbrænding og kunne springe ud af sengen næste morgen? Så bør du prøve Xendurance mælkesyre-tabletter (reducere mælkesyreopbygning og ømhed), OMEGA (med EPA'er og DHA'er) og PROTEIN (genopbygger skeletmuskulaturvæv)

FUEL-5 er den ideelle energikilde før og efter træning, der passer godt sammen med PROTEIN til en genopretningsdrik.

Triatleter, løbere, cykelentusiaster og idrætsudøvere:

Her vil Xendurance mælkesyre-tabletter være gode plus at opbygge dit immunsystem med IMMUNE BOOST, som er kraftfulde daglige multivitamin og suppleres med HYDRO-X.

Få rabat

Køb dine Xendurance produkter fra www.xendurance.eu og få 20% rabat ved brug af denne kode: FDK20%

  • Find jeres ønskede produkter. Læg dem i indkøbskurven
  • Klik på ”shopping cart” i øverste højre hjørne.
  • Indsæt koden i feltet ”Add voucher code”.