Kom til Les Mills Spring Week

Foråret er på trapperne, og det fejrer vi med Les Mills Spring Week.

20/02/2018

Vi fejrer releasen af de nye programmer den 26. marts til og med den 2. april.

Altså en hel uge, hvor vi præsenterer den nyeste koreografi og musik til vores Les Mills-programmer i dit lokale center. 

 

Releases på ny koreografi og musik 

Kender du til Les Mills koncepttimer? Det gør du måske, men vidste du også, at Les Mills laver releases, hvor holdene får ny koreografi og musik hver tredje måned? Og nu er tiden inde til en ny koreografi, hvorfor vi derfor præsenterer Les Mills Spring Week. 

Her vil du få en grundig introduktion til det nye program og selvfølgelig få mulighed for at afprøve det sammen med vores andre medlemmer. Det er derfor den perfekte måde at prøve nye hold på, da alle er nye til koreografien og skal lære hvad timen går ud på. 
 

Kom godt fra start med de nye koreografier 

De første fire uger efter Les Mills releasen køres holdene, som de blev vist ved releasen. Hvis du er helt ny i Les Mills verden, vil det derfor være en stor fordel, at være med fra starten af, da du vil være på samme stadie som alle andre i holdsalen. 

Efter de fire uger er gået må instruktøren begynde at lege med koreografien og give programmet et nyt touch – men bare rolig, holdets struktur beholdes.
 

Book via holdplanen 

I holdplanen for dit center kan du se release-programmet. Her kan du også booke dig på de hold, du har lyst til at prøve kræfter med.

Book hold. 

 

Glæd dig til BODYATTACK nummer 100

Helt særligt ved denne release er, at vi har BODYATTACK nummer 100 på programmet. Derfor tyvstarter vi det hele lørdag d. 24. marts, for at fejre denne helt særlige dag, hvor BODYATTACK nemlig rammer program nummer 100! 

Vi glæder os til at sparke foråret i gang med BODYATTACK nummer 100, og du skal selvfølgelig med. 

 

BODYATTACK

BODYATTACK er konditionstræning, der øger styrke og udholdenhed. Timen består af højintensiv intervaltræning, hvor konditionsøvelser kombineres med funktionelle styrke- og stabilitetsøvelser. Dynamiske øvelser og powerfuld musik motiverer dig til en effektiv træning, der bringer en atlet frem i dig. BODYATTACK findes i mere end 20 af vores centre rundt om i landet.

 

Les Mills hold i fitness dk 

Les Mills er en verdenskendt udbyder af træningskoncepter, som benyttes i mere end 100 lande verden over. Timerne består af pre-koreograferede hold, hvilket vil sige, at du kan træne i et center den ene uge og et andet center den næste uge – og stadig være i stand til at følge med på holdet. 
 

Certificerede instruktører 

Les Mills holdene køres af uddannede instruktører, som certificeres hver tredje måned for at højne og sikre kvaliteten. 

Du bliver derfor undervist af topmotiverede instruktører, der har styr på både teknik og indhold, så du opnår resultater, bliver motiveret og sikres mod skader.

 

fitness dk har følgende Les Mills hold 

BODYATTACK

BODYCOMBAT

BODYFLOW

BODYJAM

BODYPUMP

BODYSTEP & BODYSTEP ATHLETIC

CXWORX

GRIT SERIES

SH’BAM

SPRINT