HAPPY NEW US

Fra årsskiftet bliver dit fitness dk til SATS. Som med alle andre nye begyndelser betyder denne nye muligheder. Det vil vi gerne benytte til også at give dig en frisk start.

12/11/2018

fitness dk bliver til SATS

Selvom vi kommer til at se lidt anderledes ud, er vi stadig alt det gode gamle, du kender. Bare endnu bedre og med flere muligheder for dig som eksisterende medlem.

Som nuværende medlem af det nye SATS vil du ikke opleve store ændringer i dit medlemskab, som du kender.

Men du vil opleve følgende justeringer af vores medlemsbetingelser gældende fra 27. december 2018. 

  • Vi gør op med gebyret, så du ikke længere skal betale nedgraderingsgebyr på 100 DKK, hvis du ønsker at ændre dit medlemskab. Men du skal være opmærksom på, at en nedgradering nu tager effekt efter løbende måned +1 måned senere.
  • Du skal heller ikke længere betale gebyr for manglende fremmøde på 39 DKK til et booket hold. Men hvis du ikke møder op til 3 hold inden for en periode på 30 dage, vil vi inddrage din mulighed for at booke hold i 14 dage. Efter de 14 dage er gået, kan du igen booke dig på hold. Vær opmærksom på, at du naturligvis fortsat kan deltage i holdtræning, hvis du selv møder op i træningscentret - du kan bare ikke booke i forvejen.
  • Du kan have maks. 6 holdbookinger pr. uge ad gangen, hvoraf maks. 2 hold ligger på samme dag. Det ændrer vi for at give alle adgang til vores populære hold, således at vi ikke har for mange aflyste bookinger og dermed for mange ledige pladser. Det giver en fordel for alle medlemmer, som træner på vores hold.

 

SATS er allerede i dag den største fitnesskæde i Norden med et større og bredere tilbud, og det forpligter. Derfor kan du allerede fra slut på året finde flere muligheder i vores omfattende udvalg inden for holdtræning, mere professionel og personlig træning, samt glæde dig til nye digitale tilbud på vores forbedrede hjemmeside og app. Allerede i december måned kan du glæde dig til, at vi introducerer nye hold på holdplanen, og der vil komme flere nyheder i hele 2019. Husk at du også året ud kan træne i alle SATS centre i hele Norden.

Vi vil forsikre dig om, at vi vil gøre alt for, at overgangen til SATS bliver så nem for dig som muligt, og vi vil glæde os til at starte på en frisk sammen med dig og inviterer indenfor i vores nye SATS.

Hvis du har spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte vores medlemsservice på medlemsservice@fitnessdk.dk.

HAPPY NEW US
fitness dk og SATS